Начало

Иновативният ни СТЕМ център "RoboLab" по БНТ

 


Честит празник на треньорите, учителите по физическо възпитание, състезателите и на всички тези българи, които отдават живота си на спорта!

Изключително много ни липсва училище и заниманията в басейна, но извънредното положение не ни пречи да тренираме у дома . Не губим форма и за секунда. Учениците ни преоткриха йогата като двигателна активност и изпратиха своите любими пози и упражнения.


По случай Деня на Земята – 22 април, ученици от 1 Г клас чрез своите рисунки отправиха послания си за опазването на планетата.

Пазете водата, пазете Земята, за да сме здрави и ние децата


Това сме ние - учениците от 2 е клас. Умеем да се учим, но умеем и да се забавляваме . Дори по време на карантина се забавляваме - у дома, със своите семейства. Направете го и вие. Танцувайте с нас. Защото сме шампиони!


Останах си у дома. За да раста здрав и силен трябва да се храня здравословно. Това е моят проект, моят избор за хранене, моето предложение за вас.


В навечерието на един от най-светлите празници, учениците от първи клас създадоха прекрасни картини. Великденски яйца, агънца и птички са изобразени на празничните колажи и рисунки, с които те поздравиха своите близки.
Честит Великден!


Великденските помагачи от 2А и 2Ж клас заедно с техните класни ръководители Ви желаят светли великденски празници, изпълнени с надежда и обич, със спокойствие и семейно щастие!

Бъдете здрави и благословени!

Честито Възкресение Христово!


В своето електронно обучение по ИТ, ученици от 5 -те класове сътвориха в дигитална среда своя пъстър Великден.


Учениците от 2а и 2ж клас, през почивните дни бяха предизвикани от своите класни ръководители да направят палачинки заедно със своите родители и да споделят емоции и впечатления от предизвикателството. Голяма част от учениците и родителите участваха с голямо удоволствие, споделиха видеа, снимки, рецепти и много приятни емоции. Предизвикателството беше отправено, след като в час по четене учениците от 2а и 2ж клас се запознаха със стихотворението „Палачинковата тайна“.

Тайната на палачинките се крие в това, че трябва да се забавляваме, усмихваме и откриваме нашите кулинарни способности.

Учениците от 2а и 2ж клас ви предизвикват да направите своята „Палачинкова тайна“! Сега!


От дъхав зюмбюл и дребна иглика, от здравец зелен и жълт минзухар, венец си надипли мома-Лазарица. В очи й приседнал небесен лазур... И всичко във радостен ритъм пулсира. Природа и хора... Та слънцето чак. Гласът на камбана изпълва простора... Хей, Лазаров ден е на нашия праг!


Начало