Прием подготвителен клас

Уважаеми родители, благодарим ви за желанието и доверието вашите деца да бъдат част от голямото семейство на 55 СУ „Петко Каравелов”.

Нашето училище е с 140 годишни традиции и доказан опит в ранно чуждоезиковото обучение. От години нашите стремежи са подчинени на целта за осигуряване на щастливо детство на всяко дете, както и за изграждане на мотивация, развитие и увереност в собствените му възможности.

Подготвителните групи в 55 СУ „Петко Каравелов” са с ранно чуждоезиково обучение по английски и немски език и полудневна организация на учебния процес.
ПГ полудневна организация
*(1) Полудневната организация осигурява възпитание, социализация и обучение на децата в рамките на 6 последователни астрономически часа на ден преди обяд през учебната година. 
(2) Началният час на сутрешния прием и крайният час на изпращането на децата за деня се определят с Правилника за дейността на училището. 
(3) В полудневна организация в учебното време се редуват основни и допълнителни форми на педагогическо взаимодействие, като се осигуряват и:

  1. условия и време за игра и почивка;
  2. условия и време за закуска;
  3. дейности по избор на детето.

обновено към: 07.03.2018г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *